Συμμετοχή Δήμου Πάρου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT του Μιλάνου 2015

Σε δελτίο τύπου ο Δήμος Πάρου ενημερώνει για τη συμμετοχή του Δήμου στην Έκθεση Τουρισμού Bit (Borsa Internazionale del Turismo) 2015, η οποία διεξήχθη από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2015 στον εκθεσιακό χώρο του Rho Fiera στο Μιλάνο από τη Fiera Milano...

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
Αυτοτελές Τμήμα
Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης
Γραφείο Απασχόλησης & Τουρισμού
Παροικιά, Πάρος 84400
e-mail: touristoffice@paros.gr
Πάρος, 18 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμμετοχή Δήμου Πάρου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT του Μιλάνου 2015
Ο Δήμος Πάρου έκανε αισθητή την παρουσία του στην Έκθεση Τουρισμού Bit (Borsa Internazionale del Turismo) 2015, η οποία διεξήχθη από τις 12-14 Φεβρουαρίου 2015 στον εκθεσιακό χώρο του Rho Fiera στο Μιλάνο από τη Fiera Milano, τον πιο σημαντικό διοργανωτή εκθέσεων της Ιταλίας και έναν από τους μεγαλύτερους στον κόσμο.
Το stand του Δήμου Πάρου, όπως και ολόκληρη η έκθεση, σημείωσε μεγάλη επισκεψιμότητα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές με επαγγελματίες τουρισμού και δημοσιογράφους, των οποίων τα στοιχεία έχουν ήδη κοινοποιηθεί στους επαγγελματίες του νησιού προς αξιοποίηση.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε για την ξεχωριστή φυσική ομορφιά, την παραδοσιακή κουζίνα του νησιού, καθώς και για τις αθλητικές και φυσιολατρικές δραστηριότητες που προσφέρει στον επισκέπτη.
Στόχος του Δήμου Πάρου είναι η δυναμική παρουσία και συστηματική προβολή του νησιού τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού.
Τον Δήμο Πάρου εκπροσώπησε η κ. Ελένη Τριπολιτσιώτη. 
 
 http://parospress.blogspot.gr/2015/02/bit-2015_19.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πληθυσμός Πάρου σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα χωριά

Τα ονόματα της Πάρου σε όλη την ιστορία της