Η συνέλευση 12/3/2015 στις Λεύκες



Ο Lefkianos βρέθηκε  Πέμπτη 12/3/2015 στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών όπου πραγματοποιήθηκε Συνέλευση για θέματα και ζητήματα που αφορούν το χωριό μας. Το παρών έδωσαν και τα τρία μέλη της Τοπικής Κοινότητας, ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδροι των Δημοτικών Επιχειρήσεων και κάτοικοι του χωριού.

Ήταν η πρώτη Συνέλευση που πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή και όπως πληροφορηθήκαμε θα ακολουθήσουν και άλλες το επόμενο χρονικό διάστημα και στα άλλα χωριά του νησιού.
Στη Συνέλευση που διήρκεσε πάνω από 1 ½ ώρα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως τις Λεύκες αλλά και θέματα όπως το νέο αεροδρόμιο Πάρου, η εγκατάσταση των αιολικώ πάρκων στο νησί μας και τα προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του νησιού μας.
Την ενημέρωση για το νέο αεροδρόμιο έκανε ο Δήμαρχος Πάρου, την ενημέρωση για τα αιολικά πάρκα έκανε το μέλος του Π.Σ. Αρχιλόχου Σπύρος Μητρογιάννης και την ενημέρωση για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με τον αναπληρωτή υπουργό υγείας έκανε το μέλος του «Συντονιστικού» Ηλίας Γουρδούκης.
Δείτε τι βίντεο  http://lefkianos.blogspot.gr/2015/03/1232015_13.html
 http://lefkianos.blogspot.gr/2015/03/1232015_13.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πληθυσμός Πάρου σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα χωριά

Τα ονόματα της Πάρου σε όλη την ιστορία της