Συγχαρητήρια Επάρχου Πάρου προς το Γυμνάσιο Αρχιλόχου

Σε σημερινή του επιστολή προς το Γυμνάσιο Αρχιλόχου και τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Μοσχούλα Μαρμαρά ο Έπαρχος Πάρου Κων/νος Ν. Μπιζάς εκφράζει τα ολόθερμα συγχαρητήρια της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου για την διάκριση του Γυμνασίου Αρχιλόχου Πάρου να κερδίσει το Α’ Βραβείο σποτ, ανάμεσα στα Γυμνάσια της Ελλάδας που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα "Κύπρος: 1974 - 2014. Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ ".

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ
Πάρος 06 /04/ 2015
Αρ. Πρωτ.: 2060

ΠΡΟΣ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ ΠΑΡΟΥ

Αξιότιμη κα Μοσχούλα Μαρμαρά,
Διευθύντρια Γυμνασίου Αρχιλόχου

Σας εκφράζω τα ολόθερμα συγχαρητήρια της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου για την διάκριση του Γυμνασίου Αρχιλόχου Πάρου να κερδίσει το Α’ Βραβείο σποτ, ανάμεσα στα Γυμνάσια της Ελλάδας που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα "Κύπρος: 1974 - 2014. Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ ".
Τίτλος του σποτ: "ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ".
https://www.youtube.com/watch?v=L8c2Pr56duQ
Αξίζουν πολλές ευχές σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές αλλά και στην εκπαιδευτικό κα Μπέτη Μπιζά που είχε την επιμέλεια του σποτ.
Προσπάθειες και διακρίσεις όπως την παραπάνω μας κάνουν εθνικά υπερήφανους, μας χαρίζουν ελπίδα και προοπτική διότι η νέα γενιά του τόπου μας τολμάει, αγωνίζεται και διεκδικεί την δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και την ελευθερία όλων των λαών.
Έχουμε ιστορική ευθύνη να μην ξεχάσουμε και να μην διαγράψουμε από την μνήμη μας τους αγωνιστές Έλληνες και Κυπρίους που συμμετείχαν στον απελευθερωτικό αγώνα της Κύπρου μας.
Ο αγώνας των Κυπρίων συνεχίζεται. Η Ελλάδα έχει υποχρέωση και καθήκον να στηρίζει αποφασιστικά σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς τα δίκαια αιτήματα των αδελφών Κυπρίων.

Ο Έπαρχος Πάρου
Κων/νος Ν. Μπιζάς
 http://parospress.blogspot.gr/2015/04/blog-post_33.html#more
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πληθυσμός Πάρου σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα χωριά

Τα ονόματα της Πάρου σε όλη την ιστορία της