Πρωτάθλημα μπάσκετ Πάρου - Αντιπάρου: Ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο...


Οι Anorymous B.C. μετά την οριακή τους ήττα από τη Drink Team είναι κατά 99% στην τρίτη θέση, την ώρα που οι Μαρπησσαίοι έχουν την πρωτιά στα χέρια τους... αρκεί να μείνουν αήττητοι στους δύο αγώνες που τους απομένουν.

Οι Δρομόμπαλοι φαίνεται πως θα πάρουν το τελευταίο εισιτήριο για τα Play Off μετά την καθαρή νίκη τους επί των Κονιόρδων σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με τους τελευταίους να μπορούν μόνο με θαύμα να ανατρέψουν την κατάσταση!!!
Στο σημερινό παιχνίδι το βαθμολογικό κίνητρο το έχει η Αντίπαρος, η οποία θέλει τη νίκη ώστε να συνεχίσει να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την 6η θέση όπου βρίσκεται τώρα!!!
Το δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τέλους της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα στερηθεί ο παίκτης της Αντιπάρου Τριαντάφυλλος Ιωάννης λόγω της εν γένει απρεπούς συμπεριφοράς του κατά τον τελευταίο αγώνα της ομάδας του απέναντι στο Νηρεα και την εξύβριση μελών της γραμματείας, μετά από ομόφωνη απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής του Πρωταθλήματος. (Στη συνεδρίαση συμμετείχε ο εκπρόσωπος της Αντιπάρου Φαρούπος Βασίλειος, χωρίς όμως να λάβει μέρος στην ψηφοφορία λόγω του ότι επρόκειτο για μέλος της ομάδος του).
 http://parospress.blogspot.gr/2015/04/blog-post_263.html
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παραλία Λάγγερη η κρυμμένη θάλασσα

Τελικοί & απονομές σήμερα στον Ναυτικό Όμιλο Πάρου - φωτο