Η Κ.Δ.Ε.Π.Α. Πάρου για το Final Four Νέων Κυκλάδων 2015 στο ποδόσφαιρο


Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 φιλοξενήσαμε στο νησί μας ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό γεγονός με τη διεξαγωγή στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου του Final Four Νέων Κυκλάδων 2015 στο ποδόσφαιρο και τη συμμετοχή των ομάδων Α.Ο. Πάρου, ΠΑΣ Νάξου, ΠΑΣ Τήνου και Α.Ο. Μυκόνου.
Το Final Four Νέων αποτελεί το τέταρτο σπουδαίο αθλητικό γεγονός που λαμβάνει χώρα στο νησί μας μετά την διοργάνωση «kids Athletics», τον τελικό Κυπέλλου και τον τελικό Πρωταθλήματος Κυκλάδων.
Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκίνησε το Σάββατο με τη διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Πάρου - Α.Ο. Μυκόνου που βρήκε την παριανή ομάδα να πανηγυρίζει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό μετά από συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτυ αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε με ισόπαλο σκορ 2-2.
Στον δεύτερο ημιτελικό αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Νάξου και τον ΠΑΣ Τήνου η Ναξιώτικη ομάδα μετά από εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκε με σκόρ 3-1 και πανηγύρισε με τη σειρά της την πρόκριση στον τελικό.
Την Κυριακή στις 10:30 π.μ. διεξήχθη ο τελικός που βρήκε μετά από όμορφο και δραματικό αγώνα πρωταθλήτρια ομάδα Νέων για το 2015 την ομάδα του Α.Ο. Πάρου που σήκωσε την κούπα επικρατώντας του ΠΑΣ Νάξου στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτυ. Ο κανονικός αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 2-2.
Με τη διοργάνωση του Final Four το νησί μας βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων των ποδοσφαιρόφιλων Κυκλαδιτών αφού η εν λόγω διοργάνωση αποτελεί μία από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στον νομό μας.
Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι των φιλοξενούμενων σωματείων ακολούθησαν τις ομάδες τους στο νησί μας προσφέροντας με τον ενθουσιασμό τους και τα κόσμια συνθήματά τους μία ευχάριστη νότα στην τοπική μας κοινωνία, ενώ τον τελικό αγώνα παρακολούθησαν περισσότεροι από 500 θεατές.
Συγχαίρουμε όλες τις ομάδες για την παρουσία τους στη διοργάνωση, τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές τους φιλοδοξίες και καλή πρόοδο στους αθλητές τους.
Επίσης συγχαίρουμε όλους τους φιλάθλους για την μέσα σε αθλητικό πνεύμα παρουσία τους στους αγώνες και πιστεύουμε ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων μας ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι μας αναλογούσε.
Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν είτε οργανωτικά είτε με την προσωπική τους εργασία για την άψογη πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης.
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε. Π.Α.Π.
Αθανάσιος Μαρινόπουλος

Πάρος 05/05/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Δ.Ε. Π.Α.Π.
 
 http://parospress.blogspot.gr/2015/05/final-four-2015.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πληθυσμός Πάρου σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα χωριά

Τα ονόματα της Πάρου σε όλη την ιστορία της