Υπέρ του "ΟΧΙ" οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Πάρου-Αντιπάρου




Η ΚΕΔΕ, ειδικά τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει γονατίσει πλήρως μπροστά στις απαιτήσεις των εταίρων και, μέσα από την υλοποίηση των μνημονιακών πολιτικών των κυβερνήσεων που υποστηρίζει, έχει απολέσει κάθε δικαίωμα να ομιλεί για το αυτοδιοίκητο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Με τη σιωπή της και τις κούφιες πιστολιές της την τελευταία πενταετία έχει αποδεχθεί πλήρως και στην πράξη την απόλυτη υποδούλωση των εργαζομένων και του λαού μας στους σημερινούς κατακτητές.
Αποδέχθηκε, χωρίς να ανοίξει μύτη, την μείωση πάνω από 60% των ΚΑΠ.
Αποδέχτηκε με χαρά την μείωση των μισθών μας πάνω από 40%. Αποδέχτηκε την αυθαίρετη αύξηση του ωραρίου των εργαζομένων κατά μισή ώρα και των παιδαγωγών στους Παιδικούς Σταθμούς κατά δύο ώρες.

Αποδέχθηκε χωρίς καμία αντίδραση την μείωση των ασφαλιστικών μας καλύψεων και μάλιστα στήθηκε απέναντί μας, όταν δίναμε έναν μεγάλο αγώνα για όλα αυτά. Η ΚΕΔΕ έχει αποδείξει στην πράξη ότι είναι ανύπαρκτη και, αν δεν υπήρχαν οι στρατιές εθελοντών, οι πολιτικές των κυρίων της ΚΕΔΕ που κομπάζουν για το έργο τους θα είχαν πάει προ πολλού περίπατο.
Εμείς οι εργαζόμενοι της πραγματικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης παλεύουμε για το σπίτι μας κάτω από τις χειρότερες συνθήκες των τελευταίων δεκαετιών. Θεωρούμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο της ανάπτυξης της χώρας.
Οι εργαζόμενοι του Συλλόγου ΟΤΑ Πάρου Αντιπάρου ως οι γνήσιοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ στον απόλυτο ξεπεσμό των πάντων, ΟΧΙ στα διαπλεκόμενα, ΟΧΙ στην υποδούλωση της χώρας μας στους μοντέρνους κατακτητές.
 http://fileleutheros.net/main/2015/7/1/--5

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πληθυσμός Πάρου σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα χωριά

Τα ονόματα της Πάρου σε όλη την ιστορία της